Persoonlijke gegevens

NaamH.C. van Achterberg
VoornaamHenk
Geboortejaar1982
WoonplaatsBarneveld
NationaliteitNederlands
E-Mailhenk@vanachterberg.org

Opleidingen

 • 1995-2000 Mavo (8 vakken D-Niveau)
 • 2000-2001 MBO Systeembeheer niveau 4
 • 2010 CCNA Bootcamp
 • 2013 Cisco Certified Network Administrator 640-802 (CCNA)
 • 2014 Aerohive Certified Wireless Administrator (ACWA)
 • 2014 Aerohive Certified Wireless Professional (ACWP)

Persoonlijke eigenschappen

 • Goede contactuele eigenschappen
 • Creatief in denken en handelen
 • Analytisch denkvermogen
 • Snel opnemen van nieuwe stof

  Werkervaring

  Mei 2001 - Feb 2002, Online Studio: Webdesigner/developer

  Voornamelijk het ontwikkelen van websites, een paar met databasefunctionaliteit (ASP / MSSQL). Daarnaast ontwikkelen en afdrukken van drukwerk (digitaal).

  Feb 2002 - Mei 2002, Goudse Verzekering : PPA

  Tijdelijke project om mee te werken aan de opzet van digitalisering van de post.

  Mei 2002 - Jan 2003, Tijsma: Support medewerker

  Diverse werkzaamheden verricht, onder andere helpdesk van een ADSL aanbieder via het BBNed netwerk. Beheer van servers (zowel linux als windows) in een collocatie. Daarnaast telefonische helpdesk en op locatie bij bedrijven support geleverd. Uit eigen initiatief een intranet gemaakt, met o.a. voorraadbeheer, projectmanagement, informatiemanagement en ordermanagement, in ASP/MSSQL.

  Feb 2003 - Feb 2005, Allvision: Technisch Consultant

  Vier hoofdtaken, zijnde commercieel medewerker, hoofd technische dienst, op locatie bij particulieren en op locatie bij bedrijven. Dit hield in dat ik met de klant het voortraject doorliep, het systeem gereed klaar maakte en op locatie de installatie en configuratie. Ook veel gewerkt met remote beheer (o.a. Terminal Server, VNC). Daarnaast ook netwerken van scratch aangelegd en beheerd.

  Aug 2009 - Aug 2010, Computershop Nijkerk: Technisch/Commercieel medewerker

  Voor één dag in de week (zaterdag) werkte ik mee in de winkel waar ik klanten adviseerden over nieuwe hardware en oplossingen bedacht voor eventuele problemen, denk aan draadloze netwerken etc. Daarnaast inname van klant apparatuur, diagnose stellen en de reparatie uitvoeren. Zowel met hardware als software. Ook het interne systeembeheer heb ik daar voor mijn rekening genomen.

  Jan 2006 - Aug 2011, Bovertis: Special Projects

  Ik was werkzaam bij Bovertis als Special Projects. Ik ontwikkelde mee aan het backoffice en daarnaast diverse projecten waaronder virtualisatie met Hyper-V, Back-up oplossingen en Netwerk oplossingen (waaronder het Pin over IP netwerk op Schiphol). Ik was verantwoordelijk voor systeem- en netwerkbeheer voor grote airport retail klanten wereldwijd.

  Aug 2010 - Dec 2011, Atrato IP Networks: Engineer

  Ik werkte fulltime bij Atrato en was daar onder andere betrokken bij de architectuur, implementatie en beheer van managed hosting oplossingen. Ik heb daar bijvoorbeeld een netwerk ontwerp gemaakt voor 60 servers met cisco switches, sonic firewalls en load balancers. Daarnaast heb ik samen met collega's een linux platform onderhouden met o.a. PXE boot, MySQL (clusters), 400+ servers.

  Jan 2012 - Mrt 2016, Hype Automatisering: Senior Technical Consultant

  Bij Hype Automatisering bedenk en implementeer ik enterprise oplossingen in het MKB. Een afwisselende omgeving met heel veel mogelijkheden.